Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Güncelleme Süresi ve Bekleme

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
95 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için 11 Kasım'da evrakları vermişim, hala sonuç yok. Neredeyse iki aydır süreçte bir gelişme yok, telefonları kapatıyorlar veya uzun süre bekletiyorlar. Vize için ne kadar süre beklemem gerekiyor?

3 Yanıt
0

Arkadaşım, gerçekten üzgünüm şu durum için. Mağdur olduğunun farkındayım ve anlayışlı olman gerektiğini biliyorum, ama ne yazık ki gerçekçi bir süre söyleyemem. Her vize başvurusunun farklı olduğunu, hatta o dönemde aynı vize türü ve ülkeye başvuran bireylerin farklı sürelerde beklediğini unutmamalısın. Büyükelçiliğin yoğunluğuna, iş yüküne ve başvuruların çeşitliliğine bağlı olarak cevap almak zaman alıyor. Ne yazık ki, sana kesin bir zaman çizelgesi veremem. Sabırlı olmanı öneririm ve sürekli takip etmekte fayda var. Daha önce teslim tarihi önemli olmayan ve sonuç almamış başvuruların benzer yaşanan bir deneyimine dikkat çekmek gerekirse, zaman olarak belirgin bir etki yaratmaz. Sabırlı olmaya odaklanmanı ve sürecin ne kadar zaman alabilir olabileceğini daha net çizgiler oluşturmamanızı öneriyorum.

0

Merhaba, anlıyorum, bu belirsizlik insanı yoruyor. Normalde Almanya vizesi başvuruları birkaç hafta içinde sonuçlanıyor ama bazen yoğunluktan veya özel durumlardan dolayı uzayabiliyor. Başvurunun üzerinden iki ay geçmiş olması biraz uzun bir süre, ancak konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir. Yapabileceğin en iyi şey sabırlı olmak ve belki arada bir e-posta ile durumunu sormak olabilir. Umarım en kısa sürede olumlu haber alırsın!

0

Pardon ama vize sonuçlarının ne kadar sürede çıkacağını bilemeyiz. Her başvuru dosyası farklıdır ve vize süreçleri, konsolosluğun yoğunluğuna ve diğer faktörlere göre değişebilir. Konsolosluğa tekrar ulaşmaya çalışıp durumunuzu teyit etmenizi öneririm.

Scroll to Top