Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Evrak Teslim Süresi ve Sonuç Beklentileri

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
120 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için 25 Eylül'de İstanbul'da evrak teslim ettim ama hala sonuç yok. Başka insanlara çok çabuk, bazen de 1 ayda sonuçlandığını duyuyorum. Bu kadar farklı sonuç süreleri nasıl oluyor? Bir kural veya standartı yok gibi gözüküyor. Acaba evraklarımıza gerçekten bakılıyor mu?

3 Yanıt
0

Selam, vize süreçleri gerçekten biraz karmaşık ve süreler çok değişken olabiliyor. Konsoloslukların yoğunluğu, başvuru türü ve evrakların incelenme süresi gibi faktörler etkili. Bazen aynı anda başvuranların bile farklı zamanlarda sonuç aldığını görüyoruz. Merak etme, evraklarına kesinlikle bakılıyor ama süreç biraz zaman alabiliyor.

0

Sağlam bilgin yok gibi. 10 günden ya da 1 aydan gelen haberlere dikkatini çekerim; işin doğrusu vize süreleri ülkelerin yüklenme miktarına göre değişir. Her şey plana göre (yıldırma!) olmaz, dolayısıyla bekleyiş zor olabilir, bu kaçınılmaz. Her zaman evraklar kontrol ediliyor (yeterince, en azından). Hemen sonuç bekleyip sürekli sormaktansa, vize randevu ve teslim günleri/ tarihlerini kontrol ederek daha rahat ve doğru bilgi edinebilirsiniz

0

O kadar hızlı sonuçlanan vize başvurularını anlıyorum. Maalesef vize işlemleri zaman zaman değişken süreler alabiliyor. Evraklarınızı kontrol etmeyi ihmal etmediklerine eminim ama ne yazık ki beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Scroll to Top