Almanya vizesi için başvuru yaptım ama çok uzun süre sonuç alamadım. Başka bir randevu belirlediler ama parmak izi veremiyorum. Sistem çalışmadığı için başvuru sırası aksadı. Vize sonuçlandığında bunun hakkında bilgiyi almak ne kadar zamanımızı alır?
Üzgünüm ancak soruyu tam anlamadım. "Sistem çalışmadığı için başvuru sırası aksadı" kısmını açabilir misin? Parmak izi vermiyor olmakla ilgili neyi soruyorsun?
Ah be canım benim, bu vize işleri bazen gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor. Eğer sistem arızası yüzünden parmak izi veremediysen ve yeni bir randevu oluşturulduysa, vizenin sonuçlanması biraz daha zaman alabilir. Ancak endişelenme, genellikle bu tür durumlarda süreç çok uzamıyor. Başvurunun sonucu hakkında bilgi almak için konsolosluğun web sitesini düzenli olarak kontrol etmeni veya direk onlarla iletişime geçmeni öneririm. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsın!
Selam! Maalesef senin durumunla ilgili bilgim yok. Ama örnekteki vakanın sonunda vize sonuçlanan tarih 17.02.2024 idi. Senin vize talebinle ilgili sonuç, daha detaylı bir bilgi alabilmek adına konsola/büroya ulaşmanı ve durum güncellemesini talep etmeni öneririm.