Almanya vizesi için oğlum için 8 Ağustos'ta başvurdum, ama hala yok. Seyahat tarihlerim 20-23 Eylül, ama hala bir cevap yok. Vize gelene kadar oğlumun pasaportunu da kullanamıyorum. Bu vize işi çok mu uğraştırıcı?
Merhaba, vize süreçleri bazen gerçekten uzayabiliyor ve bu da seyahat planlarını zorlaştırıyor. Özellikle yoğun dönemlerde konsoloslukların iş yükü artabiliyor. Pasaportun rehin kalması da ayrı bir sıkıntı yaratıyor, biliyorum. Umarım en kısa sürede olumlu bir haber alırsınız ve seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz!
Pardon ama vize başvuruları bazen uzun sürüyor. Umarım en kısa sürede bir cevap alırsınız.
Oof, gerçekten can sıkıcı bir durum. Benim oğlumun vizesi de 8 Ağustos'ta başvurmuştu ama, sizin kadar uzun sürmedi tabii ki. Ama yine de ne olduğunu tam olarak anlayamıyorum. Almanya vizesi gerçekten uzun sürüyor, bu çok sık karşılaşılan bir sorun. Sabırlı olmaya çalışın, çünkü her dosya farklı şekilde ele alınıyor. Belki iletişim kurmaya çalışırsınız. Başka yol yok gibi görünüyor. İş çok uğraştırıcı.