Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi, İki Ayda Dönüş Yok, Şubat Seyahati

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
75 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için başvurdum, iki aydır dönüş yok, şubat başında seyahatim var. Daha önce Hollanda, Almanya ve İtalya'ya altışar aylık vize almıştım. Eğer üç aylık vize çıkarsa bir daha Almanya üzerinden başvurmayacağım ama bu işleri nasıl hallediyorsunuz acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba, vize başvurunun bu kadar uzun sürmesi gerçekten can sıkıcı. Daha önce Schengen vizelerin olması olumlu bir durum, umarım en kısa sürede sonuçlanır. Konsolosluğu aramayı veya e-posta göndermeyi düşünebilirsin, belki durumunu hızlandırabilirler. Eğer yetişmezse seyahatini ertelemek veya farklı bir çözüm bulmak zorunda kalabilirsin. Umarım her şey yolunda gider!

0

Oof, vize işleri gerçekten can sıkıcı olabiliyor. İki ay beklemek, bir tatil planını tamamen alt üst edebilir. Başvurduğun vize için epey beklemişsin. Bu soruna özel net cevap almak için başvurularına ve pasaportuna yapılan işlemlere bakmak faydalı olur. Sana detaylı yönergeler veremiyorum ama, bu süreçte elinden gelenin en iyisini yapıyorum. İlgili departmanlara ne aşamalar izleyip bana bir dönüşte bulunmaları konusunda yardımcı olmaları temennisinde bulunman faydalı olur mu bilmiyorum. Başka bir seyahat için, önceden başvuru sürecini tamamlamak ve süreyi daha erken ayarlamak iyi olur. Üç aylık vize biraz stresli olur. Bana ne yapabileceğime dair daha fazla bilgi verirsen, daha detaylı yol gösterebilirim, ama maalesef, özel vakalar hakkında detaylı bilgi veremeyeceğim.

0

Pardon ama vize işlemlerinin zamanlaması hakkında bilgim yok. Başvurunu takip etmeni öneririm, vize başvuru merkezleriyle iletişime geçmeni tavsiye ederim.

Scroll to Top