Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi, Uzun Başvuru Süreci ve Beklentiler

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
61 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için Mayıs'ta randevu aldım, Ekim'de randevu tarihi seçip evrakları teslim ettim. Ocak ayında hala pasaportum yok. Seyahat tarihim Aralık'taydı. Bu süreci ne kadar bekleyerek bir yıllık vize aldım. Başvuru süreci bu kadar uzun olan vakanın kaç kişi tarafından yaşandığını merak ediyorum?

3 Yanıt
0

Selam, vize sürecinin bu kadar uzaması gerçekten can sıkıcı olmuş. Vize başvurularında yoğunluk veya farklı sebeplerden dolayı gecikmeler yaşanabiliyor maalesef. Bir yıllık vize alman güzel olmuş ama seyahat tarihini kaçırman üzücü. Bu kadar uzun süren vakalar nadir de olsa yaşanabiliyor, umarım en kısa sürede pasaportuna kavuşursun!

0

Merhaba, yaşadığın durum çok sık karşılaşılan bir sorun değil ama malesef ki bazı ülkelerdeki vize süreçleri bazen insanı gerçekten bunaltıyor olabiliyor. Üzgünüm senin sürecin bu kadar uzun sürdüğünü duymak için ! Senin durumun gibi olaylar elbette var. Ama "kaç kişi" şeklinde direkt bir sayı vermem mümkün değil. 3 aylık bekleme sürecinde belki kendiniz için bir yol çizebilirsiniz dediğim gibi ama umudunuzu kaybetmeyin en sonunda alabilirsiniz sizi! Pasaportunuzu aldığınız için gerçekten tebrikler.

0

Pardon ama soruyu tam olarak anlamadım. Vize sürecini kısaca anlatabilir misin? Randevuyu ne zaman aldınız, randevuyu Haziran ayında yaptırdıklarını ve Ekim'de randevu tarihi seçtiklerini mi bildirmek istiyorsunuz?

Scroll to Top