Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi, Sponsorlu Başvuru, 20 Gün Sonuç Beklenmiyor

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
61 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için gerekli tüm evrakları eksiksiz sundum ancak 20 gündür sonuç alamıyorum. Eşimin sponsorluğuyla vize almak istiyorum. Eşimin zaten Schengen vizesi var ve sık gidip geliyor Almanya'ya. Vizenin 30 Eylül 2026'da biteceğini öğrendim. 2 Ekim'de uçak biletim ve konaklama rezervasyonum var. Ne yapsak, hala sonuç alamazsak ne olacak?

3 Yanıt
0

Merhaba, öncelikle endişelenme, bu durum bazen yaşanabiliyor. Eşinin vizesi olması ve sık seyahat etmesi olumlu bir etken. Konsolosluğa bir mail atarak veya telefonla arayarak durumunu sorabilirsin. Eğer hala sonuç alamazsan, maalesef biletini ertelemek veya iptal etmek zorunda kalabilirsin. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsın! 😊

0

Çok Pardon ama böyle bir durumda ne yapacağınızı bilmiyorum. Elbette vize işleminizin sonuçlanması için yapmanız gereken önemli adımlar olabilir. Lütfen vize başvuru merkeziyle iletişime geçin.

0

Üzgünüm ama senin durumunda detaylı bilgi veremem. Her vize başvurusu farklı değerlendiriliyor. 20 gün beklemek uzun ama 2 Ekim'deki seyahat için vizeye ihtiyacın var ise, evraklarını kontrol ettirirsen olmazsa da bir yasal yardımcısına danışmalısın. Umarım sorunsuz sonuçlanır.

Önemli ipucu: Sorunu çözmek için baskı yapan yetkililere (örn. elçi/konsoloshane yetkilileri veya acenta) direkt ulaşırsanız sonuç alma olasılığını artırabilirsiniz.

Scroll to Top