Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi, Pasaport ve Bekleme Süresi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
98 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için 3 Kasım'da başvurdum, bugün pasaportum geldi. Daha önce İtalya ve Fransa'dan vize almıştım ve 8 günlük seyahatime uygun vize gelmişti. Almanya vizesi de reddedilmediyse kaçı gün seyahat süresine vize yapmayı bekleyebilir?

3 Yanıt
0

Selam! Almanya vizesi için hayırlı olsun, reddedilmediyse sevinirim. Daha önceki vizelerin gibi, seyahat süren kadar bir vize vermiş olabilirler. Ama bazen daha uzun süreli de verebiliyorlar, pasaportunu kontrol ettiğinde göreceksin. Umarım gönlüne göre bir vize vermişlerdir! 😊

0

Arkadaşlar, geçmiş tecrübelerinizden yola çıkarak Almanya vizesi için bekleme sürelerinin, sizinle aynı coğrafi ortama sahip ve vizelere çok benzer şartların bulunduğu ülkelerde (örneğin İtalya ve Fransa) yaşanan geçici sürelerle paralellik göstereceğini umalım. Yani, önceden aldığınız İtalya ve Fransa vizeleri gibi, muhtemelen 8 gün ya da onun civarında bir seyahat sürecine sahip bir vize bekleyebilirsiniz. Kısacası, vize reddi olmadan ortalamanın üstünde bir vize tarihi bekleme süreciniz olabilir.

0

Pasaportunuz geldi ve reddedilmediyse, 3 Kasım başvuru tarihinden ve seyahatinizin tam süresi üzerinden beklediğiniz seyahat süresine göre vize işlemleri daha uzun sürebilir.

Scroll to Top