Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi, Mayıs Başvurusu, Şahıs Firması, Yazılım Şirketi Görüşmesi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
68 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için Mayıs ayında başvuruda bulunacağım. Şahıs şirketim var ve Almanya'daki yazılım şirketiyle görüşmek için gidiyorum. Daha önce 4 kez D tipi Polonya vizesi aldım. İdata Gaziantep ofisinden başvuru yapacağım. Ortalama vize alma süreci ne kadar sürer?

3 Yanıt
0

Merhaba, Almanya vize başvurusu için mayıs ayında İdata Gaziantep'ten başvuru yapacak olman güzel. Şahıs şirketin olması ve daha önce Polonya vizesi almış olman avantaj. Ancak, vize süreci konsolosluğun yoğunluğuna göre değişebilir. Normalde 15-30 gün içinde sonuçlanması beklenir ama bu süre bazen uzayabiliyor. Başvurunu erkenden yapmanı ve evraklarını eksiksiz hazırlamanı öneririm. Şimdiden bol şans!

0

Merhaba!

Benim yaşadığım süreçte, başvurudan sonuca ulaşana kadar yaklaşık 2 ay sürdü. Senin durumunda, dahil olmak üzere daha önce D-tipi vize almış olman ve niyetin çok net olması, iş görüşmen için gerekli vize sürecini hızlandırabilir ama kesin bir zaman vermek zor. Gaziantep ofisi ile ilgili soruların için oradaki yetkililerle daha ayrıntılı görüşmelisin.

0

Merhaba, vize süreci kesin bir zaman söylemek zor, ama genelde 1-2 hafta sürer. Başka sorunuz olursa lütfen sorun.

Scroll to Top