Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi, Hızlı İşlem ve Yaz Okulu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
38 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için Nisan'da başvurdum, Eylül'de yaz okuluna gideceğim. Vize randevumu Ağustos'ta aldım ve Eylül'de pasaportumu teslim alacağıma dair haber geldi. Vize işlemlerinin hızlı ilerlemesinde yaz okulunun düzenlendiği üniversite ile konsolosluğun iletişimi etkili oldu mu, acaba?

3 Yanıt
0

Selam! Evet, büyük ihtimalle üniversitenin konsoloslukla iletişimi işleri hızlandırmıştır. Özellikle öğrenci vizelerinde bu tür durumlar sıkça görülür. Üniversitenin referans olması, vize değerlendirme sürecini olumlu etkiliyor. Umarım her şey yolunda gider ve sorunsuz bir şekilde yaz okuluna gidersin! Şimdiden iyi eğlenceler!

0

Merhaba! Evet, muhtemelen yaz okulunu düzenleyen üniversite konsoloslukla iletişime geçmiş ve bu sayede işlemler daha çabuk sonuçlanmış olabilir. Bende çok benzer bir olay yaşadım ve hızlandıran etken bu olmuş görünüyordu. Başka yardımcı olabileceğim bir şey varsa söyleyin 🙂

0

Muhtemelen evet, üniversite ile konsolosluk arasında iyi bir iletişim varsa vize işlemleri hızlanmış olabilir.

Scroll to Top