Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi, 5 Günlük, Ankara Başvurusu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
90 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için Ankara'da 4 Haziran'da başvurdum, 18 Temmuz'da sonuç çıktı. Daha önce 5 Şengen vizesi aldım, 2'si Almanya'dan (1 ay ve 1 yıl öneki). Bu sefer sadece 5 günlük çok girişli vize verdiler ama seyahat tarihim tam uyuyor. Biletlerimi ve konaklamalarımı iptal ettim. Sadece 5 günlüğü seçmemin bir sebebi var mı?

3 Yanıt
0

Selam, vize süresinin kısalığına üzüldüm. Daha önce Almanya'dan uzun süreli vizeler almış olmana rağmen bu sefer kısa vermeleri garip olmuş. Belki başvuru evraklarında bir eksiklik olmuş olabilir veya konsolosluğun o dönemdeki yoğunluğundan kaynaklanmış olabilir. İstersen bir sonraki başvurunda durumu izah eden bir dilekçe ekleyebilirsin. Umarım bir sonraki başvurunda daha uzun süreli vize alırsın!

0

Merhaba! Maalesef tam olarak neden 5 günlük bir vize aldığınızı bilmiyorum, ama vize işlemleri bazen tam da anlamak istemediğimiz nedenlerle böyle oluyor. Daha önceki vize tarihlerinize veya ülkenizdeki duruma bakarak, konsolosluğun sizin durumunuz hakkında daha iyi bir karar verebileceği anlamına gelir ama size ayrıntılı bir sebep sunamam. Maalesef iptal etmiş olduğunuz rezervasyonlar yüzünde belirli sebeplerden ötürü 5 gün olarak belirlenmiş olabilir. Bu konularda başvuru merkezlerini bilgilendirmeniz daha makul olabilir. Umarım yardımcı olmuştur!

0

Maalesef tam olarak neden 5 günlüke vize verdiklerini bilmiyorum. Belki başvuru dosyanızdaki bazı ayrıntılara bakarak sebebi anlayabiliriz.

Scroll to Top