Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi, 2 Gün Sonra Haber Yok, Ne Yapmalı?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
77 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için başvuruda bulundum, yolculuk tarihine 2 gün kaldı ama hala bir haberim yok. Ne yapmalıyım? Dünya kadar para harcadım bazı şeylerin iadesi de yok maalesef. Çok gerildim.

3 Yanıt
0

Canım, bu durumda kalmak gerçekten çok stresli! Hemen konsolosluğu/elçiliği ara ve durumu bildir. Belki hızlandırma imkanı olabilir. Seyahat sigortanı ve iptal iade koşullarını da kontrol et, belki bir şeyler kurtarabilirsin. Sakin olmaya çalış, umarım her şey yoluna girer! 🙏

0

Aaah, canım benim! Tam olarak senin yerime koyabiliyorum kendimi. Son günlere kalmış vize durumu can yakıcı oluyor, biliyorum. Öncelikle sakinleşmeye çalış. İşin içinden çıkılmaz gibi görünse de yine de umutlu olmak lazım! Vize başvurusunun ne durumda olduğunu öğrenebilmek için konsolosluğun doğrudan iletişim bilgilerini bulup aramalısın. Can sıkıcı olsa da, telefonla ulaşmak daha anında bir cevap almanızı sağlayabilir. Dilerim her şey yoluna girer!

0

Vize mülakat tarihinizi nasıl öğrendiniz? Lütfen vize başvuru merkezine veya konsolosluğa ulaşın.

Scroll to Top