Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Ticari Vizesi - 8 Temmuz Başvurusu, 16 Ağustos Randevusu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
102 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya ticari vizesi için 8 Temmuz'da başvurdum, 16 Ağustos'ta randevum var, seyahatim de 2 hafta sonra. Vize ne zaman çıkar diye merak ediyorum? Seyahat tarihine bakarak vize verir veya reddederler mi? Yakın zamanda ticari vize alanlar varsa nasıl bir sürede sonuçlandı bilgilendirilebilir mi?

3 Yanıt
0

Merhaba, vize başvurunun üzerinden biraz zaman geçmiş, umarım en kısa sürede sonuçlanır! Randevuna daha vakit var, o zamana kadar bir gelişme olabilir. Seyahat tarihinin yakın olması vize değerlendirme sürecini hızlandırabilir ama garanti değil maalesef. Yakın zamanda ticari vize alanların deneyimlerini duymak iyi olur, belki bir fikir verir. Bol şans!

0

Hey! Benim gibi birinin ticari vize macerasına şahit olmuşsun. Kısacası; senin durumunda gerçekten çok sıkıntı var! 16 Ağustos'ta randevun varken 2 hafta sonrasına seyahat; vize yetişmeyecektir. Gerçekten bence durumu konsolosluğa danışmanızı tavsiye ederim, sonuç almak için erken değilse de, seyahatin biraz zaman kaybına uğramasını göz önünde bulundurmak gerekir.

0

Maalesef, vize sürecini tam olarak tahmin etmek mümkün değil. Randevu tarihine göre umarım en kısa sürede sonuçlanır.

Scroll to Top