Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Schengen Vizesi Bekleme Süresi ve Başka Ülkelerle Karşılaştırma

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
70 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya'dan Schengen vizesi almak için başvuruda çok uzun süre beklediğini okudum. Pasaportunuz hala geri dönmedi diye mi yazıyorsunuz? Başka bir ülkeye seyahat etmekte sorun olduğunuz doğrumu? Başka ülkelerden (örneğin Yunanistan) almak daha hızlı mı oluyordu?

3 Yanıt
0

Evet, Almanya'dan vize başvuruları biraz uzun sürebiliyor, pasaportun geri gelmesi zaman alabiliyor. Bu süreçte pasaportun konsoloslukta olduğu için başka ülkeye seyahat edemiyorsun, bu doğru. Yunanistan'dan vize almak bazen daha hızlı olabiliyor, duyduğuma göre. Ama her başvuru farklı, kesin bir şey söylemek zor. Şimdiden bol şans!

0

Maalesef, Schengen vizesi için bekleme süresi ülkeden ülkeye değişiyor.

0

Oof, Almanya'dan vize gerçekten kabus gibi olabiliyor bazen. Ben de başımdan geçmiş gibi hissederek söylüyorum. Pasaportunuzu geri almak gerçekten çok zaman alabilir. Geçtiğimiz bayram döneminde durum biraz zorlaşmıştı ve herkes yoğunluk yüzünden yavaştı. Evet, başka bir ülkeye seyahat etmekte sorun yaşadığımı ifade etmeye çalışıyorum. Neyse ki, Yunanistan'dan Şengen kısa sürede alınabiliyordu. Umarım yardımcı olur.

Scroll to Top