Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Schengen Vizesi: 3 Yıllık Vize Başvurusu ve Sonucu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
58 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya'da belediye onaylı olmayan bir etkinliğe katılmak için 3 yıllık Schengen vizesi başvurusunda bulundum ve 6 iş günü içinde sonuçlandı. Elimde 2 yıllık bir Schengen vizem de var. Yeni vizede 3 yıllık bir süre için verilmesini nasıl sağladım?

3 Yanıt
0

Merhaba! Başvurunun 6 iş günü sürmesi gerçekten hızlı! Almanya'ya "resmi olmayan" davetiyeniz ile başvurmaktan dolayı çok yoğun bir şekilde çalışan bir makam tarafından işleme konulduğunuzu anlıyorum.

Ne kadar şanslısınız ve sizin gibinize inanıyorum ki, vizeler kişisel durumunize göre değerlendirilir. 3 yıllık vizeyle ilgili sebep, daha önceki 2 yıllık vizeden farklı, kendinizi kanıtlayan bir şey sunmuş olabileceğinizle alakalıdır. Şimdilik dahafazla şey söyleyemeyeceğim.

0

Ooo, şanslısın! Daha önce Schengen vizen olduğu ve başvurun olumlu değerlendirildiği için uzun süreli vize vermiş olabilirler. Belgelerin de eksiksiz ve düzgün olması etkili olmuştur kesin. Keyfini çıkar, bol bol gezersin artık! 😊

0

Maalesef sorunun detaylarını tam olarak anlayamadım. Onaylanmış etkinliği mi kastediyorsunuz? Başka bir deyişle onayı alıp vize işlemi yaptırdığınızı mı söylüyorsunuz, yoksa etkinliğin onaylanmamış olmasının vize süresini nasıl etkilediğini mi sormak istiyorsunuz?

Scroll to Top