Almanya kültür vizesi için başvurumu yaptım ama gideceğim tarih ve motivasyon mektubu gibi şeyleri ekleyemedim. Başvurumdaki şu eksikler benim için önemli görünüyor sonuç olarak nasıl devam edecek anlamına mı geliyor Vize işleme sürecinde nasıl bir süreç izlenecek?
Merhaba, endişelenme, bu tür eksiklikler bazen olabiliyor. Başvurunu yaparken ekleyemediğin belgeleri, vize görüşmesine gittiğinde yanına almayı unutma. Orada yetkililere teslim edebilirsin. Büyük ihtimalle başvurunu yine de değerlendirmeye alacaklardır. Süreç hakkında en doğru bilgiyi konsolosluktan alabilirsin, istersen onlara danışmayı deneyebilirsin.
Merhabalar! Anladığım kadarıyla Almanya Kültür Vizesi için başvuru yaptınız ancak tarih, motivasyon mektubu gibi ayrıntıları ekleyemediniz. Bu durum, işlemin öncesinde görüşme/görüşmeler gerektirebilir. Genellikle, başvurunuzdaki eksiklikleri gidermek ya da ilgili bölümlerle bir temasa geçmek istenebilir. Detaylanması zor bir süreç; ne yazık ki size tam açıklama getiremem, muhtemelen başvuru merkezi veya ilgili ekip sizinle temas kurup eksiklere bir yol gösterecektir veya netleştirecektir. Sabırlı olmanızı tavsiye ederim.
Pardon ama sizin durumunuzda tam olarak ne yapmak gerektiğini anlamak için başvuru formunuzu ve talimatları görmek gerekiyor. Lütfen başvuru süreçleri ve eksiklerinizi daha ayrıntılı belirtirseniz yardımcı olabilirim.