Almanya vizesi için ailemle evraklara 23 Şubat'ta başvurduk, 28 Şubat'ta ulaştı bize vize. Anneme 6 ay, bana ve kardeşime 1 yıl multi vize çıkmış. Benim ikinci Schengen vizem, kardeşimin ve annemin ise ilk vizeleri bu. Sponsorluk için iş ve gelir evraklarını ben verdim, annemin kendi belgeleri yoktu. Kardeşim ve benim için sponsorluk belgeli yazılar geldi. Banka dökümü koymaktan kaçındık. Vize sürelerinin doğru olup olmadığından emin değilim, kontrol etmeli miyiz?
Merhaba!
Ee, süreler gayet normal görünüyor. Birçok nedenden dolayı vize süreleri değişebiliyor. Alman vize süreleri ortalama, ancak sizin durumunuzdaki aile vizesi olması işleri biraz hızlandırabilir. Yıllık vizeler, vize sürecinin daha kolay geçtiği zamandır ve bu doğru sonuçlara varacaktır. Şahsen sorun yaşamıyorsunuz, ama herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, kesinlikle konsolosluğa ulaşmanız iyi olur. Hızlı yol gösterme için. Daha detaylı bilgileri Alman konsolosluğundan alabilirsiniz. Kolay gelsin.
Ailenizle birlikte vize almanız harika! Vize süreleri başvuru geçmişinize ve konsolosluğun değerlendirmesine göre değişebilir. Bence süreler gayet normal, endişelenmene gerek yok. Yine de emin olmak istersen, vizelerindeki başlangıç ve bitiş tarihlerini kontrol edebilirsin. İyi tatiller! 😊
Vize sürelerini kontrol etmenizde fayda var, çünkü resmi evraklar farklılık gösterebiliyor. VisaInfoPortal veya konsolosluğun sitesi gibi kaynaklardan bilgi edinin.