Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya 3 Aylık Vizesi - Beklenmedik Sonuç

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
81 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için başvuru ettiğim ve geçen hafta teslim ettiğim başvuruda 3 aylık vize aldım. Şaşırtıcı çünkü daha uzun bir süre bekliyordum. Bu kısa süre ne kadar mantıklı ve vize türleri hakkında bilgi paylaşabilir misiniz?

3 Yanıt
0

Aman Tanrım, 3 ay vize mi?! Bence şanslısın! Önceki vize tarihleri, seyahat geçmişi ve ülkenin ihtiyaçları vize kararını doğrudan etkiliyor. Aynı anda birden fazla vize alabilirsin. 6 ay veya 1 sene bekleyen adamlar tanıdığımda çok oluyor . Ama senin durumunda hızlıca çıktı büyük ihtimalle! Detay yok maalesef. Sadece başvurunla bilgilendirmek istiyorum.

0

Merhaba, Almanya vizesi başvurunda 3 aylık vize almış olmana üzüldüm, daha uzun bekliyordun anlıyorum. Vize süresi, başvuru amacına ve konsolosluğun değerlendirmesine göre değişebiliyor. Başvuru evraklarında eksiklik veya belirsizlik varsa, bu süreyi etkileyebilir. Vize türleri hakkında konsolosluğun web sitesinden daha detaylı bilgi bulabilirsin veya bir vize danışmanıyla görüşmek faydalı olabilir.

0

Mantıklı görünüyor. 3 aylık vize, seyahat amacınıza göre uygun bir süre. Vize türleri, amacınıza (turizm, ziyaret, çalışma vb.) bağlı olarak değişir.

Scroll to Top