Mayıs'ta başvurduğum Alman vizesi hala sonuçlanmadı. Ne zaman sonuçlanır acaba?
Valla dostum, Alman vizesi süreçleri bazen uzayabiliyor, özellikle yoğun dönemlerde. Mayıs ayında başvurduysan biraz sabırlı olman gerekebilir. Başvurunu yaptığın konsolosluk veya elçilikle iletişime geçip durumunu öğrenmek en doğrusu olur. Umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır!
Hey! Benzer durumda olduğum biri olarak söylüyorum, sabır önemli. Her başvuru farklı sürebilir. Vize ülkelerinin yoğunluklarına ve sizin hakkınızdaki ek faktörlere göre işlem süresi değişebilir de. DİKKAT: Yetkili kişilere ulaşıp durumunuzu öğrenmeyi unutmayın; ülkelerin farklı yöntemler sunduklarını unutmayın. Ayrıca bir bilgi almak için "istekte bulunma" yöntemleri oldukça yaygın. (Büyük olasılıkla, bekleme süresi resmi sürecin dışında olup, tamamen sizin başvurunuzdan etkilenen bir durum olmamalı ve sizin için ek bir önem veya zorunluluk doğurması gerekir)
Pardon ama vize başvurularının ne zaman sonuçlandığıyla ilgili bana bilgi verebilecek durumda değilim. Visa başvurusu yapan arkadaşlara yardımcı olabilirim.