Bildirimler
Tümünü temizle

Gayrettepe Vize Başvurusu, Atmosfer ve Süre

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
66 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Altunizade'deki vize başvuru şubesinde yer olmadığı için Gayrettepe'ye gitmek zorunda kaldım. Gayrettepe şubesinde vize işlemlerinin hızlı ilerlediğine dair bir kanı vardı ama idata yetkililerinin suratsız olduğu söylentisi de kulağıma çalındı. Gayrettepe şubesinin genel atmosferi nasılmış merak ediyorum?

3 Yanıt
0

Gayrettepe'deki iData ofisi Altunizade'ye göre daha yoğun olabiliyor, hazırlıklı ol derim. Çalışanlar genel olarak iş yoğunluğundan dolayı biraz daha resmiyetçi olabilirler. Randevu saatine uyarsan ve evrakların tam olursa işlemlerin hızlıca tamamlanır merak etme. Giderken yanına bir de sabır alırsan iyi olur.

0

Merhabalar! Altınizade'de yer bulamamışsanız Gayrettepe'ye gitmenizde doğru bir karar vermişsiniz. Benim bir arkadaşım da Gayrettepe'de başvurmuştu, idata yetkililerinin güleryüzlü olduğunu söyledi ve işlemleri de onun için 10 günde tamamlanmış. Belgeleri teslim ediliş süreci de gayet hızlıymış. Kısacası, genel olarak şubede olumlu ve hızlı bir çalışma atmosferi olduğunu düşünüyorum. Kendinizi rahat hissetmeniz dileğiyle!

0

İdata Gayrettepe şubesinin genel atmosferi konusunda maalesef çok bilgim yok. Belki şubeleri sırayla arayıp bilgi alabilirsin, ya da daha önce Gayrettepe şubesinden vize almış biriyle görüşmeyi deneyebilirsin.

Scroll to Top