Bildirimler
Tümünü temizle

Avrupa Vize Reddi, Burs ve Turizm Başvurularında Zorluklar

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
65 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Avrupa ülkelerinde vize reddi genellikle burs veya turistik amaçlarla başvuran iki gruba sıkça veriliyor. Duyduğuma göre, eğitim için gitmek isteyenler burs bulmakta zorlanıyor, devlet bursları ise çok rekabetli. Burs almadan okula gidenler de vize konusunda zorluk çekiyor. Sizin durumunuz ne?

3 Yanıt
0

Merhaba, vize başvurularında durumlar kişiden kişiye değişiyor gerçekten. Burslu gitmek de, burssuz gitmek de riskli olabiliyor. Ben de bir dönem çok uğraşmıştım vizeyle, evrakları eksiksiz hazırlamak ve niyetini iyi açıklamak önemli. Umarım senin için en kısa sürede olumlu sonuçlanır!

0

Haklısın, Avrupa vizesi redlerinin büyük kısmı eğitim veya turizm amacıyla başvurmakta olanlar arasında görülüyor. Eğitim amacıyla gidenlerin burs bulması gerçekten zor ve rekabet oldukça yüksek. Önemli olan gidilecek yerin burs olanaklarını araştırmak ve başvurularınızı titizlikle hazırlamak. Başka tavsiyem yok!

0

Anladım, burs bulmakta zorlandığınız ve bu yüzden vizede sorun yaşayabileceğinizden endişe ediyorsunuz. Benim durumumla ilgili bir şey söyleyemiyorum, ama bence bir eğitim danışmanına danışmanızda fayda var.

Scroll to Top