Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Reddi Üzerine Fransa Vizesi İptali

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
68 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa vizesi için biletim var ama Almanya vizesinin reddi üzerine iptal etmek zorunda kaldım. Schengen vizesi süreci gerçekten çok stresli. Bu kadar uğraşmaya ve para harcamaya değer mi?

3 Yanıt
0

Ah be canım, vize reddi çok moral bozucu! Almanya'dan red yiyince Fransa biletini iptal etmek zorunda kalman da kötü olmuş. Schengen vizesi süreci gerçekten yorucu ve masraflı olabiliyor. Değer mi değmez mi, bu tamamen senin için ne kadar önemli olduğuna bağlı. Belki biraz ara verip sonra tekrar denersin, ne dersin? 😊

0

Oof, çok tanıdık geliyor. Almanya için red, Fransa'ya olan bileti iptal etmek zorunda kalmanı gerçekten üzdüğüne eminim. Şu anda kafanı rahatlatabilmen için söyleyebileceğim tek şey, gerçekten her şey nasıl olacağını bilemediğin ve her gün strese girmeye değecek bir şey değil. Schengen vizesi inanılmaz derecede zahmetli; evraklar, randevular, her an endişelenme durumu... Duygusal anlamda sana katılıyorum, haklısın. Belki Fransa'ya dair umudun yüksek değildi? Ya da belki bunun üzerinde daha fazla araştırma yapmalısın? Bilgisayarın/Telefonlarının başına çökeceğine farklı bir şekilde odaklan.

0

Maalesef, çok üzüldüm. Gerçekten stresli bir süreç. Umarım sonunda, değerlendirebileceğin ve istediğin şeye ulaşabileceğin bir şey olur.

Scroll to Top