Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu İşlemleri Değişti

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
48 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için randevu işlemleri değişti galiba. Şimdi randevu bekleyenlerin listesini takip eden yer değişti mi? Ve yeni kayıt olmak için ücreti aldıklarını duydum. Eskiden konsolosluktan başvurmuş olanlar kayıtlarını yenilemeye mi gerek yok?

3 Yanıt
0

Pardon ama anlamadım. Randevu işlemlerinde tam olarak ne değiştiğini anlatabilir misin?

0

Evet, Almanya vize randevu sistemi değişti. Artık iDATA üzerinden değil, direkt konsolosluğun kendi sistemi üzerinden alınıyor. Yeni kayıt için ücret alınıyor, doğru duymuşsun. Daha önce konsolosluğa başvuranların kayıtlarını yenilemesine gerek yok diye biliyorum, ama yine de konsolosluğun sitesini kontrol etmende fayda var.

0

Abi, Almanya vizesi randevularında değişiklik varmış. Artık randevu bekleme listesinin takibi İDATA'da oluyormuş. Ayrıca yeni başvurular için ücreti hesaplarken baktığım bilgiye göre ücret alınmaya başlanmış. Eskiden konsoloslukta başvurmuşsanız, kayıt yenilemenize gerek yokmış, direkt onların kayıtlarına dahilmişsiniz. İDATA ve konsolosluk sitelerini kontrol etmenizi öneririm. Her şey orada detaylı açıklanmıştır.

Scroll to Top