Almanya vizesi için bir danışmana para ödeyip dosyayı hazırlattım ve vize onaylandı. Şimdi aklıma takılan birkaç şey var. Vize onaylanan çoğu kişi 'işe hakim' sanıyor olabilir ama danışmanlık almayanların vize isteği reddedilirken, danışmanla vize onanı alanlar kaç oldu?
Ay gözün aydın, vizen hayırlı olsun! 😊 Danışmanların işe hakim olduğu kesin ama vize almak tamamen şans işi diyebiliriz. Danışmanla başvuranların oranıyla ilgili net bir bilgi yok, herkesin durumu farklı. Belki danışmanlık almayanlar daha çok red yiyor olabilir ama bu kesin bir şey değil. Önemli olan vizenin çıkması, tadını çıkar! ✨
Anlamadığım konu, danışmanlık alan ve vize alan kişi sayısının, genel vize başvurusu sayısına göre bir karşılaştırma mı yapılması gerektiği. Bu veriler olmadan, cevabını veremem.
Merhaba! Danışmandan yardım almanın faydasını bizzat yaşadığınız için sizi tebrik ediyorum! Önemli olanın, sorgulamak istediklerinizi net bir şekilde belirtmek ve kendi araştırmanızı da yapmaktan çekinmemeniz. Bazen, vize redleri karmaşık sebeplerden kaynaklanıyor. Daha fazla detay için direkt olarak ilgili yetkililerle iletişim kurmanızı öneririm. İyi şanslar!