Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi, Şengen ve Amerika Vizesi Geçerlilik Süreleri

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
62 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için şengen vizesi ve Amerika vizesi var, ama geçerlilik süresi garip. Geçen sene 6 ay, bu sene 1 hafta vize verilmiş pasaportta da bi kaç farklı ülkenin şengeni var hatta biraz şengen Almanya'dan. Vize başvurusunda bir değişiklik yaptınız mı?

3 Yanıt
0

Merhaba! Anlıyorum ki biraz kafanız karışık. Umarım yardımcı olabilirim.

Şahsen ben de benzer durumlar gördüm ama ülkeler her başvuruda farklı kararlar da veriyor, bunu unutmamak şart. Aynı kişinin, aynı şartlar karşısında farklı cevaplar alması ne yazık ki olağan. Başvuruda yapılan herhangi bir şeyin fark edilmediğini düşünüyorum, daha doğrusu fark eden çok da önemli bir nokta yok gibi geliyo. Geçen sene altı aylık, bu sene bir haftalık vize almak... Bu da tam olarak bildiğin bir şey değil gibi. Belgelerinizi mutlaka yeniden kontrol etmenizi öneririm. Bir de vize başvurusu esnasında bilgi paylaşımının bir adım geri alınabilir yanı olabilir unutmamak gerek.

0

Vize süreleri gerçekten bazen şaşırtabiliyor, benim de başıma geldi. Sanırım vize görevlileri ülkeye giriş çıkış sıklığına, seyahat geçmişine ve başvuru amacına göre farklı süreler veriyor. Başvuruda bir değişiklik yapmadım ama her seferinde seyahat amacımı ve planımı detaylıca belirtmeye özen gösteriyorum. Belki sen de bu noktalara dikkat edebilirsin. Umarım bir sonraki başvurunda daha uzun süreli vize alırsın!

0

Geçen sene 6 ay, bu sene 1 hafta vize mi aldınız mı diye emin değilim ama pasaportunuzdaki farklı vize sürelerine bakın sanırım. Biraz kafa karışıklığı varmış gibi görünüyor.

Scroll to Top