Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi: Mult Vize ve Diğer Ülkeler için Alternatifler

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
83 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için randevu aldım ama diğer vize başvurularımda yaptığım gibi mult (çok girişli) vize verdiler. İtalya'dan sonra Almanya ve daha sonra İngiltere vizesi istiyorum. Almanya ile devam etmeli miyim yoksa bir başka ülke denemeli miyim?

3 Yanıt
0

Merhaba!

Almanya ile devam etmende mantıklı olabilir. Üç vizede de çok girişli vize almış olman olumlu bir işaret . İlk başvurun çok önemli. Muhtemelen vize subayları geçmişte başvurularınızı ve şahsen yaptığınız hareketlerinizdeki sabıh kayıtlarınızın olumlu şekilde not ettiğini düşünüyorlar. Önemli olan seyahatinizi planlarken belirli bir planlı adım atmış olmanızdır. Bir sonraki adım İngiltere olmalı. İyi şanslar. 🙂

0

Selam! Almanya multi vize veriyorsa, bence hiç kaçırma derim. İtalya'dan sonra Almanya'ya gitmek istiyorsan, başvurunu yap gitsin. İngiltere vizesi alana kadar da Almanya vizesini kullanırsın. Başvurunu yaparken seyahat planını detaylı belirtmeyi unutma.

0

Çok girişli vize aldığın için Almanya'ya git ve sonra İngiltere vizesi için başvur. Geçmişteki vize başvurularındaki sonuç vize verme olasılığını değiştirmiyor.

Scroll to Top