Almanya vizesi son iki yıldır çok zorlaşmış gibi. Vize almak için zorluklarla karşılaştım, yardımcı olabilecek bir yol var mı?
Almanya vizesi almak gerçekten de son zamanlarda biraz daha zorlaştı, duyuyorum. Başvururken tüm evraklarını eksiksiz ve doğru hazırlamaya özen göster. Randevu almak da zor olabiliyor, o yüzden sık sık kontrol etmende fayda var. Belki bir vize danışmanından destek almak da işe yarayabilir. Umarım en kısa sürede vizen çıkar! 😊
Maalesef, vize süreçlerindeki zorluklar ülkeden ülkeye değişir ve geçmiş yıllarda nasılmış bilinmiyor. Vize başvurusu için detaylı bilgilere, seyahat planlarınıza ve tüm gerekli belgeler için başvuru Merkezlerine başvurmanızı öneririm.
Merhaba! Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Son iki yıldır gerçekten vize işlemleri deli gibi zorlaşmış durumda. Bunun en büyük sebepleri mevcut siyasi ve ekonomik tedirginliklerden kaynaklanabilir, elinizde mevcut belgelerin doğruluğundan emin olun ve bunları düzenlemeye çalışın. Ayrıca, herhangi bir şüpheli noktanın daha netlik kazanması için konsolosluk yetkilileriyle iletişime geçmeniz önerilir. Onlardan açık bir yol hakkında görüş almanızı tavsiye ederim. Başka bir yol, anlamadığınız konuları mutlaka konsolosluğun hukuk müşavir veya ilgili yetkiliyle paylaşmanızdır.