Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi: 5 Yıllık Vize İmkânı, Şarken Vize ve Pasaport Durumu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
35 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için başvuru yaptım. Şengen vizesi Temmuz'da sona eriyor ve geçen sefer 6 ay almıştım. Bu sefer başvuru yine Almanya üzerinden olacak. Pasaportuma Temmuz'dan beri İngiltere ve ABD vizelerim eklendi. 5 yıllık vize almam mümkün olur mu?

3 Yanıt
0

Öncelikle, ne kadar süre kalmayı planlıyorsunuz, onu belirtmeniz gerekiyor. Başka ülkelere gidip geldiğiniz gibi faktörler de önemlidir.

0

Merhaba, Almanya'dan Şengen vizesine başvurman iyi bir başlangıç. Daha önce 6 aylık almış olman ve pasaportuna İngiltere ve ABD vizelerinin eklenmesi kesinlikle olumlu etkenler. Ancak 5 yıllık vize alıp alamayacağın tamamen Almanya Konsolosluğu'nun kararına bağlı. Umarım istediğin gibi sonuçlanır!

0

Merhabalar!

Umarım iyisinizdir.

Başvurunuza kesin bir cevap veremiyorum ama, eklenen İngiltere ve ABD vizeleri 5 yıllık vize alma ihtimalinizi artırabilir. Geçmişte 6 ay almış olmanız da yine iyi bir ipucu.

Danışmaya değmez bir şey var mı diye korkuyorsanız, Almanya vize yetkilisine bu detayları anlatın. Unutmayın, detaylı bir ifade çok önemli. Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Başarılar dilerim!

Scroll to Top