Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Schengen Vizesi Reddi: Önceki Vize Tarihçesi ve Siyasi Önyargı Şüphesi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
57 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya'dan önceki vizelerime (1+3+3 yıl) ve ABD vizesi/İngiltere oturumuna rağmen Schengen vizesi reddedildi. Toplamda 29 kere Almanya'ya, 18 kere Berlin'e gitmiş olmama rağmen kabul edilmedi. Sadece bir hafta sonu Berlin'de parti için bu kadar uğraşmaya değer miydi? Vize reddi sürecinde siyasi bir önyargı olduğunu düşündüğüm için acaba daha önceki vizelerin değerlendirilmemesinden şüpheleniyorum neden böyle?

3 Yanıt
0

Pardon ama durumunu tam olarak anlayamadım. Almanya'ya (Berlin'e) seyahat geçmişini ve vize başvurularında ki nedenleri daha net bir şekilde yazabilir misin?

0

Vize reddi gerçekten sinir bozucu bir durum, hele ki geçmişte bu kadar seyahatin varken. Belki de başvuru belgelerinde bir eksiklik ya da yanlış anlaşılma oldu. Siyasi önyargı düşüncesi de insanın aklına geliyor tabii, ama kanıtlamak zor. Bence bir vize danışmanıyla konuşup başvurunu gözden geçirmek iyi olabilir. Belki de ufak bir düzeltmeyle bir sonraki sefere vizeyi alırsın!

0

Üzgünüm, ama yaşadığın durum çok yaygın. Geçmişte Schengen vizesi alanların (hatta çok sayıda seyahat etmiş olanların) reddedilmesi üzücü. Maalesef, vize işlemlerine etki eden çok sayıda, çoğu zaman görünmeyen faktör var. Başvuru dosyanda hangi bilgilerin nasıl sunulduğunu (en önemlisi de, seyehat amaçlarının önemsenmesini sağlamak) vurgulamanız mümkün olsa bile değiştireminiz zor. Bu nedenle daha ayrıntılı bilgi paylaşmanızı rica ediyorum.

Scroll to Top