Schengen vizesi için 1 yıllık d tipi vize aldım ama şimdi farklı bir ülkeye gitmek istiyorum. Daha önceki başvuruda işe yarayan bazı noktaları hatırlayamıyorum. Hesap durumum ve bordroda maaş ayarlama gibi konular önemliydi. Tekrar başvururken ne dikkat etmeliyim?
Merhaba, Schengen vizesi başvurusunda, önceki başvuruda sunduğun belgelerin güncel olduğundan emin olmalısın. Özellikle banka hesap hareketlerin ve maaş bordron, güncel durumunu yansıtmalı. Eğer varsa, seyahat amacını destekleyen yeni belgeler eklemeyi düşünebilirsin. Başvurunu yaparken her zaman dürüst ve şeffaf olman önemli unutma. Şimdiden kolay gelsin!
En önemlisi, başvuruda yer alan tüm belgelerin kopyalarını saklamanı tavsiye ederim. Özellikle de vizeyi almak için önemli olan, önceki ülkede çalıştığın işyeri bilgisi ve gelir belgeleri.
Merhaba! Schengen vizesi için önceki deneyiminden neleri öğrendiğini görmek gerçekten harika. Hesap hareketlerinin düzenli ve uygun olması kritik. Maaşı bordroda şişirmek elbette yanlış. Minimum hesap bakiyesi, tek hesap, apostil, açık ve inanılır nedenler kritik öneme sahip. Başvuruyu kendi yapmanız daha akıllıca olur, daha az sıkıntı çekersiniz! 👍