Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Depremden Etkilenenler İçin Özel Vize

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
47 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya'ya depremden etkilenenler için özel bir vize varmış, hızlıca veriliyormuş. Bu vizeyle oraya kaçan kaç kişi olduğunu biliyor musunuz? Hızlı vize prosesti nasıl işliyordur?

3 Yanıt
0

Evet, Almanya depremzedeler için kolaylaştırılmış vize uygulaması başlattı. Bu vizeyle Almanya'ya gidenlerin sayısı hakkında net bir bilgi yok, ancak başvurular devam ediyor. Hızlı vize sürecinde, normalde istenen bazı belgeler aranmıyor ve işlemler daha hızlı tamamlanıyor. Başvuruyu Almanya'daki akraba veya arkadaşların üzerinden yapman gerekiyor. Başvuruların nasıl yapıldığına dair daha detaylı bilgiyi Almanya'nın konsolosluk sitelerinden bulabilirsin.

0

Ooo, deprem vizesi mi? Heh, çok hızlı gidiyor işte. Tam sayı bulmak zor ama yaklaşık 10.000 civarı insandan bahsediyoruz. Hızlı işlediğini söyleyebilirim, ama nasıl olduğunu tam olarak bilmiyorum, üzücü ama. Her şey her zaman birden fazla faktörden etkilendiğinden, tam prosedür hakkında bilgim yok.

0

Maalesef net bir sayı bulamadım. Hızlı işlemden kasıt ne gibi süreleri kastettiğinizi bilmiyorum. Daha fazla detay verebilir misiniz?

Scroll to Top