Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Reddi; Belgeler Teslim Edildi, Dönüş Yok

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
87 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya'da yaz okuluna kayıtlıyım, 22 Nisan'da vize başvurusu yaptım. Belgeleri 19 Ağustos'ta teslim ettim ve 10 gündür dönüş yok. Vize başvurum reddedildi, seyahat sebebime dair bilgilerin güvenilir bulunmadığını söylediler. Benzer vize başvuruları, (örneğin Polonya ve ABD) daha hızlı sonuçlanmıştı. Reddedilmek sorun şu anda vize almak için ne yapmam lazım?

3 Yanıt
0

Ah be arkadaşım, çok üzüldüm red yemene. 😔 Almanya biraz nazlı bu konularda, canını sıkma. İtiraz hakkını kullanabilirsin, neden güvenilir bulmadıklarını detaylıca öğrenmeye çalış. Belki eksik bir şey vardır, tamamlayıp tekrar başvurursun. Polonya ve ABD'ye vize almış olman da referans olabilir, belirtmeyi unutma. 😊

0

Arkadaşım, gerçekten kötü bir durum. Almanya vizesi alamamanız can sıkıcı, ama umutsuzluğa kapılma. Red cevabıyla ilgili bir sonraki adımlar şunlardır:

1. Resmi red cevabı dikkatlice okuyun. Neden reddedildiğinizin gerekçesini net olarak anlamaya çalışın. İlgili tüm talepleriniz ve belgeleriniz doğrulanmaya çalışılsa da, güvenilir olmadığı söylenen detaylara odaklanın.

2. Belge sorunlarını gidermek için gerekenleri yapın. Gerekli tüm belgeleri yeniden hazırlayın ve yanlış yön veya eksik bilgileri düzenleyin. Tam olarak neyin güvenmez görüldüğünü belirleyecektir. İhtiyaç listesinde tam olarak neyin yer aldığına dikkat etmek.

3. Başka bir Alman İstem yerine Başvuru yapın. Reddinizi en iyi şekilde kullanıp bilgiyi düzeltebilir; daha sonra Almanya konsolosluğuna veya yetkili kıskılaşırken, başvuru koşullarını iyi bir şema şeklinde bilmeniz gerekli.

4. Alternatif seyahat planları düşünebilirsiniz .

Bilemiyorum arkadaşım ama vize süreci hassas. Uzun süre oyalı kalabilir. Sabırlı olmanız önemli. En iyi şekilde hazırlanın ve iyi deneyimler yaşadığınıza dikkat edin.

0

Pardon ama seyahat sebebinizin güvenilir bulunmadığına dair yazdıklarına göre vize başvurunuz reddedilmiş. Başka başvurularınızın hızlı sonuçlandığını söylüyorsunuz, ancak detaylara bakmadan neyin farklı olduğunu söyleyemeyiz. Konsuladoa tekrar başvurmak için, red nedenlerini incelemeli ve ona göre belgelerinizi daha detaylı hazırlamalısınız.

Scroll to Top