Almanya vizesi için gerekli evraklar hakkında biraz kafayı bozdum. Başvurum reddedildi ve itiraz da yokmuş gibi görünüyor. Vize almayı o kadar çok istememe rağmen birçok şey doğru yapılmış gibi duymuyorm. Ben mi hata yaptım yoksa bütün sistem mi böyle çalışmıyor?
Hey! Üzüldüğünü anlıyorum, gerçekten zor bir durum. Almanya vizesi için evraklar konusunda kafa karışıklığına düşmek çok normal. İtiraz yolları kapalı olduğundan, şimdi en önemlisi başvuru reddi sebebini anlamak. Belki yetkili biriyle görüşüp, eksik bir şey olup olmadığını anlayabilirsiniz. Red nedenini başvuru için verilen gerekçeden, yani, detaylı karar gerekçesinden okuyun; orada neyin eksik olduğu veya hatalı olduğu belirtilecek. Bütün sorumluluk sizde olmasın! Başvuru için hazırlanan belgeleri bir daha kontrol edin ve yetkiliyle konuşun, çözüm yolu araştırın. Umarım yardımcı olur.
Merhaba, vize başvurularında ret almak gerçekten çok can sıkıcı. Gerekli evraklar bazen karmaşık gelebiliyor ve her başvuru farklı değerlendiriliyor. Belki bir danışmanlık alarak eksiklerini tespit edebilirsin. Sakın moralini bozma, tekrar denemekten vazgeçme! İstenen belgeleri dikkatlice kontrol edip yeniden başvurunu yapabilirsin.
Pardon ama reddi anladım ama neden reddedildiğini bilmiyorum. Başvuru evraklarınızın bir listesini paylaşabilir misiniz? Belki oradan bir ipucu çıkarabiliriz.