Almanya iş vizesi için randevu bekleme süresi hakkında bilgisi olan var mı? Fransa'da hızlı randevu bulmak mümkünmüş gibi. Almanya'da da aynı şekilde randevu bulunabilir mi? Kaç günde randevuya dönüş yapılıyor?
Merhabalar!
Maalesef, Almanya iş vizesi randevu süresi hakkında net bir bilgi paylaşamıyorum. Randevuların ne kadar sürdüğü, başvuru yoğunluğuna göre değişiyor. Fransa'da hızlı randevu bulmayı başardığınızı duydum, harika. Ama ne yazık ki Almanya'da aynı şeyi söyleyemem. Başvuru yapıp randevu için bekleme sürecini iyice araştırmanızı öneririm. Dönüş hızları için, vize başvuru merkezini direkt arayarak bilgi alabilirsiniz.
Umarım yardımcı olur!
Almanya iş vizesi randevuları biraz yoğun olabiliyor, maalesef Fransa gibi hemen bulmak her zaman mümkün olmayabilir. Başvurunu yapar yapmaz düzenli olarak kontrol etmende fayda var, bazen iptallerden dolayı erkene alınabiliyor. Kaç günde dönüş yapıldığı konsolosluğun yoğunluğuna göre değişiyor, ama bekleme süresi birkaç haftayı bulabilir. Şimdiden kolay gelsin!
Maalesef tam bilgim yok. Fransa ile ilgili bilgiye bakmadım. Doğru cevabı öğrenmek için Almanya konsolosluğu veya ilgili yetkililere ulaşmakta fayda var.