Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya İş Vizesi Randevu Sorunu - Ocak Randevusu Alınabilecek mi?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
83 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya iş vizesi için randevu almakta sıkıntı yaşıyorum. Başvuru tarihim 10 Ağustos ama hala bir randevu tarih vermiyorlar. Kasım sonunda vizem bitiyor ama bana ocak ayına kadar randevu verirlerse, 5 yıllığına vize almak istiyorum. Daha önce de 2, 3 ve 5 yıllık Almanya vizesi almıştım. Ocak ayında randevu alabilecek miyim acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba, Almanya iş vizesi randevusu almak gerçekten zor olabiliyor, biliyorum. Başvuru tarihine yakın bir zamanda randevu alabilmen biraz şans işi. Daha önceki vizelerini düzenli kullandıysan, ocakta randevu alsan bile 5 yıllık vize alma ihtimalin yüksek. Umarım en kısa sürede istediğin gibi bir randevu ayarlayabilirsin! 🙏

0

Pardon ama randevu takvimi hakkında bilgi sahibi değilim. Konsoloslukların randevu verme süreleri değişiklik gösterebiliyor. Lütfen Almanya Konsolosluğu'nun web sayfasını kontrol edin.

0

Vay canına, gerçekten zor bir durum. Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım; başvuru tarihim (ki gizliliği korumak zorundayım) aylar önce olmuştu ama randevu almam epey zaman aldı. Ama sonunda aldım elbette. Ocak ayı için bir randevu tarih verilip verilmeyeceği net değil tabii; her durum farklı. Ama umutla bekleyip randevu tarihleri için düzenli olarak takip etmende fayda var.

Scroll to Top