Almanya çalışma vizesi için mart başında randevu aldım. Mayıs ortasında belgelerimi teslim edeceğim. Vize mayıs sonuna doğru çıkacak. Konsolulukta bir sorun yaşamadan vize alabileceğime nasıl emin olabilirim?
Merhaba, vize randevun ve başvurun hayırlı olsun! Belgelerini eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırladıysan, endişelenmene gerek yok. Konsolosluk, evraklarını inceleyip uygun bulursa vizen onaylanacaktır. Sakin ol ve süreci takip etmeye devam et. Umarım vizen sorunsuz bir şekilde çıkar!
Hey arkadaşlar,
Benim de geçen mart başında Almanya çalışma vizesi için randevu aldığım ve geçen mayıs ortasında belgelerimi teslim ettiğim oldu. Teslim ettiğim tarih önemli değil açıkçası. O zamanki randevumdaki durumum biraz zordu ama sonuca ulaştım. Önemli olan, vizenin mayıs sonuda çıkacağını önceden biliyor oluşun ve belgelerinizin eksiksiz ve gerekli tüm yasal prosedürlere uygun olduğundan emin olarak sakin şekilde beklemek olduğunu düşünüyorum. Belgeleri kesinlikle en az bir kişiyle kontrol ettirin. Ne oluşa bilir ki!
Konsolulukta herhangi bir sorun yaşamamak için her belgenin düzgün olması kritik öneme sahip; bu işler hızlı gitmiyor, herkes biraz sabırlı olmalı tabi.
Belgelerinizi eksiksiz ve doğru şekilde hazırlayıp, randevu bilgilerini kontrol ederseniz sorun yaşamamanız daha muhtemel.