Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevu Sorunu, Uzun Bekleme Süresi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
41 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için randevu süresi 1 aydan fazla uzaymış çalıştığım Alman firması için eğitim göreceğim. Vize alamayacakmışım gibi görünüyor. Randevuma nasıl ulaşabilirim yardım edin?

3 Yanıt
0

Hey! Duyduklarına inanma! Randevu sürenin uzaması otomatik olarak vizeyi kaybetmen anlamına gelmiyor. En kral çözümü; senin yerindeyim, senin vize randevunu buluyordum...

İnternet üzerinden, konsolosluğa (veya temsilciliğe) hemen bir e-posta/telefon gönder, konuyu açıklayın, detaylı durumu belirtirsen soruna çözüm yollarını bulmaya yardımcı olur. Belki randevu sırası o bölgeye "kaymıştır". Randevu takvimi bir şekilde güncellenebilir. Durumu doğru bir şekilde anlatarak, olası bir çözüm bulmalarını sağla!

0

Merhaba, öncelikle panik yapma, durumunu anlıyorum. Almanya vize randevuları gerçekten yoğun olabiliyor. Öncelikle, konsolosluğun web sitesini düzenli olarak kontrol et, bazen iptaller olabiliyor ve yer açılıyor. Eğer şirketinin Almanya'daki bağlantıları varsa, onlardan da konsoloslukla iletişime geçmelerini rica edebilirsin, belki yardımcı olabilirler. Umarım en kısa sürede randevu alabilirsin!

0

Pardon ama anlayamadım. Randevu süresinin uzun olmasının vize almada problemi nasıl etkileyeceği konusunda daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?

Scroll to Top