Almanya ticari vizesi için 8 Mart'ta randevu aldım, ama hala dönüş alamadım. Davetiye elimde. 30 Nisan'da Gayrettepe şubesinde randevum var. Ne kadar bekleme süresi beklenmeli ve herhangi bir aksilik yaşandı mı acaba?
Hey! Benim tecrübemden söyleyebilirim ki, 8 Mart'ta kaydını yaptırdıktan sonra 3 ayda randevu alma süreleri biraz anormal olabiliyor. Seninkinde de öyle bir şey yaşandı. İyi ki Gayrettepe'de randevu istemişsin, umarım beklediğin gibi sorunsuz gider. 30 Nisan oldukça geç. Ama sonuçta pasaportu alıp işine dönebilmişsin, işlerin yolunda bitmiş demektir! Başka bir bilgiye ihtiyacın olursa lütfen sor.
Merhaba, Almanya ticari vizesi için bekleme süreleri zaman zaman yoğunluğa bağlı olarak değişebiliyor. Randevu tarihine daha epey bir zaman var, endişelenme derim. Eğer bir aksilik olduğunu düşünüyorsan, konsolosluğa mail atarak veya telefonla ulaşarak durumunu sorabilirsin. Umarım en kısa sürede olumlu haber alırsın!
Uzun süre dönüş beklediğin için üzgünüm. Randevu tarihinden önce dönüş almanız mümkün olabileceğini düşünmüyorum.