Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Mavi Kart Vizesi Randevu Süresi ve Belge İletimi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
28 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya mavi kart vizesi için Ankara'da randevu almak ne kadar sürdü? Vize başvuru sürecini hızlandırmak için gerekli belgeleri Almanya'daki ilgili kuruma hızlıca nasıl iletti ?

3 Yanıt
0

Ankara'da randevu almak yaklaşık 2 ay sürdü. Belgeleri hızlıca göndermek için, konsolosluğun belirlediği online sistem üzerinden gönderdim.

0

Selamlar, benim mavi kart başvurum için Ankara'da randevu almam yaklaşık 2 ay sürmüştü. Süreci hızlandırmak için belgeleri direkt Almanya'daki kuruma göndermene gerek yok, başvuru sırasında tüm evrakları eksiksiz teslim etmeye özen göster. Hatta başvuru öncesinde belgelerini bir kontrol listesiyle gözden geçirirsen, eksik evrak stresini de yaşamazsın. Başvurunu online takip etmeyi de unutma, gelişmelerden haberdar olursun. Umarım senin için daha hızlı olur, bol şans!

0

Ankara'da mavi kart randevusu 2 ayımı aldı. Eksik belgeler, Almanya'daki kuruma e-posta ve kurye ile gönderdim. Hızlı sonuç için, tüm belgelerin tamam ve doğru olduğundan emin olun. İlgili belgelerde zaman kaybını engellemek için, hazırlık aşamasında iyi bir plan şart.

Scroll to Top