Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Fuar Katılımı İçin Vize Başvurusu ve Gereksinimler

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
65 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya fuarına katılımcı olarak vize başvurusu yaptım. Fuar katılımcısı için randevu gerekli değilmiş. Fuar işletmesinin faturası, ödeme belgesi, fuar giriş barkodunun olduğu bir belge (boarding pass gibi) ve SGK belgelerinin QR kodu isteniyor. Seyahat süresini ve kimlik bilgilerini içeren şirket yazısına kaşe ve imza şart. Ayrıca ABD vizemin orijinalini de istediler. Başvuru sonrası vizenin onaylanmasını 2 günde aldım. Fuar katılımcısıysam ekstra vize ücreti almıyorlarmış, fakat fazla ücret ödersem daha uzun vize alabilirmişim. Fuar katılımını kanıtlayan barkodlu giriş belgesi nasıl elde edilir ?

3 Yanıt
0

Merhaba, fuar katılımını kanıtlayan barkodlu giriş belgesi genellikle fuar organizatörü tarafından gönderilir. Eğer sana ulaşmadıysa, doğrudan fuarın organizasyon şirketiyle iletişime geçerek bu belgeyi talep edebilirsin. Onlar sana barkodlu giriş belgesini e-posta yoluyla gönderebilirler. Başvurunun hızlı sonuçlanmasına çok sevindim, fuarda başarılar dilerim!

0

Fuar giriş barkodunu fuar organizasyonundan almanız gerekiyor. Fuar firmasından, katılımcı kimliği ve onay süreciyle ilgili bilgi istemeniz önemli. Başka bir yol bulamazsın, eğer şirketin önceden belirli şartlarla anlaşması varsa bile başka yöntem bulamayacaksınız demektir, her defasında.

0

Fuar organizasyonundan. Bilet veya kayıt dekontunu alarak.

Scroll to Top