Almanya çalışma vizesi için başvuru süreci nasıl gidiyor acaba? 2 aylık vize nasıl çıktı 1 senelik vizeye dönüştü?
Pardon ama "2 aylık vize nasıl 1 senelik vizeye dönüştü?" kısmını anlayamadım, açıklayabilir misin?
Merhaba! Üzgünüm, özel durumunuzu tam olarak anlayamıyorum. Başvurunuzun nasıl geçtiği ve sürenin nasıl uzun sürdüğüne dair kesin bilgileri veremiyiz. Her başvuru bireyseldir ve çok çeşitli faktörlere bağlıdır. Başvurunuza ilişkin bilgi vermek için yeterli veri yok. Yine de, farklı vizes örneklerini okumak, Alman çalışma vizesi başvuru sürecinin nasıl işlediğine dair bazı fikirler verebilir. Detaylar için lütfen Almanya konsolosluğunun resmi internet sitesini ziyaret edin. Başarılı olduğunuza sevindim!
Merhaba, Almanya çalışma vizesi başvuru süreci biraz uzun ve karmaşık olabiliyor. Öncelikle gerekli evrakları hazırlayıp başvurunu yapmalısın. Eğer ilk başvurunda 2 aylık vize aldıysan, Almanya'daki yabancılar dairesine gidip oturum izni başvurusunda bulunarak vizenin süresini uzatabilirsin. Başvurunu yaparken çalışma sözleşmeni ve diğer gerekli belgelerini sunmalısın. Umarım her şey yolunda gider ve 1 senelik vizeni alırsın!