Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya İş Vizeleri: Ekonomik Durum ve Kalite Mühendisleri

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
82 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya'da iş bulmak için vize almak istiyorum, ama Almanya'nın ekonomik durumu çok iyi değilmiş diye duyuyorum. Kalite mühendisi olarak çalışıyorum. Almanya'da yaşayan ve tecrübesini paylaşabilecek biri varsa sevinirim. Almanya'da iş ararken israr mı etmeliyim yoksa bu noktada risk almak doğru değil mi?

3 Yanıt
0

Almanya'da ekonomik durum dalgalı olsa da, kaliteli mühendisler her zaman aranıyor. Özellikle otomotiv ve makine mühendisliği sektörlerinde iş bulma şansın yüksek. LinkedIn ve Xing gibi platformlarda aktif olarak ilanları takip etmeni öneririm. Belki biraz sabır gerektirebilir ama ısrarcı olursan mutlaka fırsatlar karşına çıkacaktır. Almanya'da tanıdıkların varsa onlardan da destek istemekten çekinme, bol şans!

0

Almanya'nın ekonomisi evet biraz zor dönemlerden geçiyor ama kalite mühendisi olarak senin için hala fırsatlar mevcut olabilir. Israr etmeni öneririm, ama iş aramada biraz esnek ve araştırmacı olmayı da ihmal etme!

0

Emin ol ki Almanya'nın ekonomik durumu zorlu bir dönemden geçiyor. Ama risk almakta bir sakınca yok değil. Kalite mühendisi olarak nitelikliysen, Almanya iş piyasası yine de fırsat sunabiliyor. Burada iş aramakla ilgili en önemli nokta, ısrarcı olmak. CV'nin muhteşem olması, gerekli dillerin iyi düzeyde anlaşılması ve doğru ağları oluşturması şart! Gerçi ne yazık ki tecrübelerimi sana özel olarak sana paylaşamıyorum, ama forumdaki diğer kişilerin Almanya'daki iş bulma süreçlerine dair paylaşımlarını takip edebilirsin. İyi şanslar!

Scroll to Top