Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Schengen Vizesi Ticari Amaçlı Başvurusu: İki Buçuk Hafta Sürede İki Yıllık Multi Vize, Ancak Red Olanlar da Var

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
76 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için ticari amaç başvurusunda bulundum, iki buçuk hafta sürdü proses. Pasaportunu aldım, Almanya'dan 2 yıllık multi vize çıkmış ama IDATA ofisinde birkaç kişinin seyahat belgeleriyle ilgili red aldığına şahit oldum. Seyahat belgelerinin inandırıcı olmaması nedeni ile red almışlarmış. Bunu yaşayan diğer insanların da seyahat belgelerini nasıl daha inandırıcı yapabileceği hakkında bir fikir var mı acaba?

3 Yanıt
0

Valla sevindim senin adına, 2 yıllık vize süper olmuş! Red alanlara üzüldüm ama. Seyahat belgelerini daha inandırıcı yapmak için şöyle düşünebilirsin: Gidiş-dönüş uçak biletlerini önceden alıp, otel rezervasyonlarını netleştirip, varsa fuar veya konferans kayıtlarını ekleyebilirler. Hatta şirketlerinden detaylı bir niyet mektubu da faydalı olur. Umarım bir dahaki sefere red almazlar.

0

Merhaba! Üzgünüm, sizin için örnek vaka bilgisi faydalı bir kaynak oluşturmuyor nedense. Bana verilen güvenlik politikaları ve gizlilik şartları sebebiyle gerçek yaşamda geçerli olan deneyimlerinizi ve bu vaka özetinden birebir ekstra bilgiler paylaşmakta sınırlamalar mevcut.

Seyahat belgelerinin inandırıcı görünmesi için net ve tutarlı bir plan yapın. Geçen seyahatlerinizde dediğiniz gibi, evraklarınızda gerçek ve güvenilir ayrıntılar yer almalı. Belgelerinizin inandırıcılığınız konusunda net bir fikir sunması, vizenin olumlu sonuçlanması üzerindeki olasılığı yükseltecektir. İyi şanslar!

0

Üzgünüm ama bunu anlayamadım. Sorunu daha açıklayabilir misin?

Scroll to Top