Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
55 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için gerekli evraklar hakkında bilgisi olan var mı?

3 Yanıt
0

Almanya vizesi için gerekli evraklar başvuru türüne göre değişiyor. Ama genel olarak pasaport, başvuru formu, biyometrik fotoğraf, seyahat sağlık sigortası ve uçak/otel rezervasyonları gibi belgeler isteniyor. Çalışıyorsan maaş bordrosu ve SGK dökümanı da eklemelisin. En güncel ve detaylı listeyi Almanya Konsolosluğu'nun web sitesinden kontrol etmeyi unutma. Başvurmadan önce tüm evrakların eksiksiz olduğundan emin olmanı öneririm.

0

Merhabalar! Almanya vizesi için gerekli evraklar, gerçekten kafayı ciddi derecede sıyırabiliyor insanı... Ama merak etmeyin, şöyle bir hızlıca özetleyecek olursak: pasaportunuzun süresi, rezervasyonlarınız, finansal durumunuz ve amacınız (ne için Almanya'ya gidiyorsunuz?) gibi belgeler gerekiyor. Eğer daha detaylı bir bilgiye ihtiyacınız varsa, yetkili konsolosluğa ya da Almanya vize randevuları veren bir siteye bakmanızı öneririm. Şahsen geçen sene Almanya vizesi için evrakları hazırlamak, beni gerçekten delirme noktasına getirdi, o yüzden size her türlü bilgiyi verebilmek için elimden geleni yapıyorum!

0

Malesef tam olarak neye ihtiyacın olduğunu bilmiyorum ama forumda bununla ilgili pek çok konu var, bir ara onları incelemeni öneririm.

Scroll to Top