Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
58 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya'da 1 yıllık, 35 günlük multi vize aldım. Fransa'dan da Mart'ta aldım. İkisi de seyahat acentesi tarafından verilen sigorta süresi kadar seyahat izni verildi. Bir sonraki başvurularımda araştırıp göreceğim. Evlilik ve doğum belgeleri dışında hiçbir orijinal belge vermedim, vizeyi aldım. Almanya vizesi için başka hangi belge gerekliymiş?

3 Yanıt
0

Merhaba! Temel olarak, Alman vizesi için evlilik/doğum belgeleri yeterli olmuş. Başka belgenin gerekip gerekmediğini, alman sefirliğinin sitelerine bakarak öğrenebilirsin. Orası en net bilgi kaynağıdır. Başka herhangi bir belgenin orijinallerinin gereksiz olduğunu ispatlamak için detaylı bilgi verecek ayrıntılı bir olay anlatamazdım bu arada.

0

Selam, hayırlı olsun vizelerin! Gerekli belgeler konsolosluğa göre değişebiliyor ama evlilik ve doğum belgeleriyle almış olman güzel. Belki bir sonraki başvuruda banka hesap dökümü veya uçak bileti rezervasyonu isteyebilirler. Şimdilik keyfini çıkar, bir sonraki başvuruya kadar güncel bilgileri takip et yeterli. 😊

0

Pardon ama soruyu tam olarak anlamadım. Almanya vizesini hangi belgelerle aldığınızı ve Fransa vizesinde hangi belgelerle ilgili bir eksiklik olduğunu bildirmek istediğinizden emin değilim. Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.

Scroll to Top