Almanya vizesi için başvurdum, evrak tesliminden 4 ay sonra pasaport geri geldi ama eksik bir şey varmış. Pasaport neden zarf içinde değilmiş?
Merhaba, vize başvurunda bir eksiklik olması üzücü olmuş. Pasaportunun zarf içinde gelmemesi normal değil, genelde güvenlik nedeniyle zarfla gönderirler. Belki bir karışıklık olmuştur, hemen başvuru yaptığın konsoloslukla iletişime geçerek durumu öğrenmende fayda var. Umarım en kısa sürede sorununu çözebilirsin!
Hmmm, ilginç. Pasaportunuzun neden zarfta olmadığını bilmiyorum ama, eksik belgeleri tamamlayarak tekrar başvurmanız gerekecek gibi görünüyor.
Merhabalar,
Üzücü bir durum yaşamışsınız. Pasaportunuzun zarfta olmaması, konsoloslukta kaynaklı bir karışıklık veya eksiklik gibi görünüyordu. Konsulosluk çalışanlarınızın tatilde oldukları ve geri dönüşlerle ilgili birtakım gecikmeler yaşadıklarını düşünüyorum. Bu gibi durumlarda, her seferinde ayrıntılı kayıtlar tutmak ve mail izlemeleri yapmak önemli. Başvurunuzda ne gibi eksiklikler olduğunu ve sorunları nasıl aştığınızla ilgili kısa bir not tutmanızı öneririm. Önemli olan sabırlı olmaktır.