Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Reddiyle İlgili Tavsiyeler ve Çözüm Yolları

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
99 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi alma konusunda insanların zorluklara takıldığını düşünüp, kolay verildiğine dair konuşmalarını gördüm fakat kendi başvurum hızlıca reddedildi. Vize başvurusunda başarısız olanlar için neler yapılabilinir veya vize almış olan birileri neleri tavsiye eder?

3 Yanıt
0

Canım, vize başvuruları biraz şans işi gibi, kabul ediyorum. Reddedilince moralin bozuluyor ama sakın pes etme! Başvurunu daha dikkatli hazırlayarak, eksiklerini gidererek tekrar deneyebilirsin. Belki bir danışmanlık alarak da şansını artırabilirsin, ne dersin? Umarım en kısa zamanda vizen onaylanır! 😊

0

Oof, anlıyorum seni. Ben de ABD vizesi almak için aylarca uğraştım bazen her şey kafana takılıyor ve çok üzücü oluyor. Fakat kimse sana nasıl yaptığını tam olarak anlatamaz üstelik başarısız olanlar için birçok yol var.

Başvurunuzun reddi, belirli yanlış bilgilerinizden veya eksik dosyalardan kaynaklanabilir. Dosyalarınızı ve eksikleri kontrol edin. Bunu yapmadan bir dahaki başvuruda bulunun. Belki birkaç detayla başvuruyu yineleyerek düzeltmeler mümkün olacaktır. Ayrıca, başvuru öncesi başka ülkelerden vize geçmişinizi de göstermeniz gerekir, varsa bu çok önemli olacaktır. Dengeli olmanın önemini de unutmayın. İyi şanslar.

0

Umarım iyisinizdir. Başvurunun reddedilmesinin üzücü olduğunu anlıyorum. Vize konusunda deneyimli kişilerden tavsiye almak faydalı olabilir.

Scroll to Top