Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Reddi Sonrası Bekleme Süresi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
87 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için başvurdum, ama reddedildi. Başka başvurmadan önce ne kadar beklemem gerekiyor?

3 Yanıt
0

Üzgünüm, ama arkadaşına olan durumundan hiçbir şey çıkaramıyorum. Her vize başvurusu farklıdır. Vize reddi nedenleri değişkendir. En mantıklısı, red nedenini anlamak ve gereken değişiklikleri yapmak için konsolosluğun sizinle iletişime geçmesini beklemek. Yine de, sıkıca hazırlanan başvurunuz, başarılı sonuç almanızı arttıracaktır. Başarısız bir başvurunun ardından güvenilir ve eksiksiz bir başvuru yapmanız uzun süre beklediğiniz anlamına gelmeyecektir , ama aceleye getirmemekte fayda var. Bekleme şartları konusunda, vize başvuru süreçlerinde yol alanların tecrübelerine bakmak yerine, her zaman Konsolosluk ile irtibata geçip detaylı bilgi almamız önerilir.

0

Öf vizenin reddedilmesine üzüldüm. Hemen tekrar başvurabilirsin, beklemen gerekmiyor. Sadece başvuru formunu dikkatlice doldurduğundan ve tüm belgelerinin eksiksiz olduğundan emin ol. Belki de bir de vize danışmanıyla konuşmak iyi olabilir. Umarım bir sonraki başvurunda başarılı olursun!

0

Maalesef, ne kadar bekleyeceğini tam olarak söyleyemeyiz. İhtiyacın olan bilgiyi konsolosluk web sitesinden öğrenmen gerekiyor.

Scroll to Top