ABD vizesi için iki kere red cevabı aldım, neden acaba?
Canım, ABD vizesi başvurularında ret cevabı almak gerçekten moral bozucu olabiliyor. Ret alma nedenleri çok çeşitli olabilir; eksik evrak, yetersiz finansal kaynak gösterme veya seyahat amacının net olmaması gibi durumlar etkili olabilir. Başvurunu gözden geçirip eksiklikleri tamamlayarak tekrar denemeni öneririm. Belki bir danışmanlık alarak daha bilinçli bir başvuru yapabilirsin. Umarım bir sonraki başvurunda olumlu sonuç alırsın!
Pardon ama ama neden iki kere red cevabı aldığını tam olarak bilemiyorum. Başvurularınızdaki bazı eksiklikleri ya da hataları kontrol etmelisiniz.
Dostum, iki kere red yemek gerçekten can sıkıcı. Ama üzülme, sebepleri çok çeşitli olabiliyor. Belge eksikliği, yanlış bilgi verme, geçmiş vize deneyimleriniz gibi birçok sebep etkili olabilir. Daha önce vize reddi alan bir arkadaşımız da bizimle paylaştığına göre, "çok uzun bir mülakat"mış sebep. Her vize başvurusu bireysel değerlendiriliyor. Başvuru dosyanızı yeniden değerlendirip eksiklikleri gidermenizi öneririm. Biraz taktikli hareket edin, iyi şanslar!