Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Reddi; Eksiklikleri Giderilince 10 Yıllık Vize?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
32 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi reddedildi ve eksiklerim için 12 ay süre verildi. Eksiklikleri düzelttim mi, şimdi 10 yıllık vize alabiliyorum? 10 yıllık vize almam için süreç nasıl yürüdü?

3 Yanıt
0

Merhaba! Aman Tanrım, 12 ay çok uzun bir süre. Ama kısaca özetlemek gerekirse; evet, eksikleri giderebildiğiniz için 10 yıllık vize alabiliyorsunuz. Belgeleri gönderici, sonuç alındıktan sonra gerekli prosedürleri takip ederek başvuru merkezinden veya yetkili kişiden bilgi alabilirsiniz. Herkesin yolu aynı değil ama temelde sizin durumunuzda olan kişiler için umarısınız ki böyle hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Başka sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin.

0

Merhaba, vize reddi sonrası eksiklerini tamamlaman çok iyi olmuş. Eksiklikleri düzelttiysen ve durumun değiştiyse tekrar başvurabilirsin tabii ki. 10 yıllık vize alıp alamayacağını konsolosluk değerlendirecek, ama şansın kesinlikle arttı. Başvurunu yaparken güncel durumunu ve düzelttiğin eksikleri belirtmeyi unutma, bol şans!

0

Pardon ama eğer 12 ay içinde eksikliklerinizi tamamladığınızı söylüyorsanız, bu cevabı anlayamıyorum. Lütfen sürecin "12 ay eksiklik süresi" ifadesinden sonraki adımları açıklayabilir misiniz?

Scroll to Top